Assistansbolag i Örnsköldsvik – Livskvalité på dina villkor

Vår erfarenhet som assistansbolag i Örnsköldsvik från fältet, har sett den vardag kunderna upplever. Vi förstår bättre än många att det inte bara handlar om assistans utan även om att höja livskvaliteten. Genom Molnet Personlig Assistans får du inte bara assistans, du får även någon som jobbar för att förgylla din vardag. Vi vet att personlig assistans inte stannar vid att bara ge assistans. Vi vet att medmänsklig värme och engagemang är grundpelare i varje möte med en annan människa.

Molnet Assistans verksamhet kännetecknas av flexibla lösningar med hög kvalitet, tillgänglighet och stort engagemang för både kunder och assistenter. Genom att ständigt sätta kunden i centrum arbetar vi för att ge den bästa assistansen.

Kompetenta och motiverande assistenter är nyckeln till en bra assistans. Vi arbetar systematiskt med arbetsmiljöfrågor för att dina personliga assistenter ska trivas på din arbetsplats. Läs mer om oss.

Assistansbolag i Örnsköldsvik med stort engagemang

Vi vet att medmänsklig värme och engagemang är grundpelare i varje möte med en annan människa! Som assistansbolag i Örnsköldsvik nöjer vi oss inte förrän vi överträffat era förväntningar!

Bli kund hos vårt assistansbolag i Örnsköldsvik

Att välja en privat assistansanordnare kostar inget extra och ger dig stora möjligheter att påverka din situation. Att bli kund hos oss är väldigt enkelt. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt assistansbolag i Örnsköldsvik.

Ett assistansbolag i Örnsköldsvik som erbjuder kostnadsfri rådgivning

Behöver du hjälp med din assistansansökan eller hjälp med att förstå ett beslut från din kommun eller Försäkringskassan? Då får du gärna kontakta oss. Vi har erfarna jurister och rådgivare som har lång erfarenhet av att arbeta med LSS och personlig assistans.

Våra jurister vet hur en bra assistans kan se ut och hur man gör för att förändra sin situation till det bättre. De kan hjälpa dig att

  • Ansöka om assistanstimmar
  • Formulera dig när du vill överklaga
  • Kommunicera med din kommun eller Försäkringskassa

De kan även förklara en sammanställning vid omprövning och ge dig information om dina rättigheter. Detta utför vi kostnadsfritt. Vår juridiska rådgivning ingår i vår serviceavgift för dig som är kund hos oss. Vi hjälper också gärna dig som inte är kund hos oss ännu, men som funderar på att bli. Det kostar inget.

Läs mer om vårt assistansbolag i Sundsvall.