Om oss

Molnet Personlig Assistans är en assistansanordnare för personer som är berättigade till personlig assistans enligt LSS – Lagen om Stöd och Service till vissa funktionshindrade.

Bolaget grundades 2012 av Mikael Olsson. Efter mer än 15 års erfarenhet av att arbeta inom personlig assistans, vård och omsorg väcktes tanken att driva ett eget assistansbolag i Sundsvall efter mer flexibla lösningar, större engagemang och kvalitet. Drivkraften bakom detta beslut kom då min mor insjuknade i en muskelsjukdom och blev i behov av personlig assistans. I och med den gedigna erfarenheten jag hade inom personlig assistans och vård omsorg föll det sig naturligt för mig att hjälpa min mor att ordna med hennes personliga assistans.

Molnet Assistans verksamhet kännetecknas av flexibla lösningar med hög kvalitet, tillgänglighet och stort engagemang för både kunder och assistenter. Genom att ständigt sätta kunden i centrum arbetar vi för att ge den bästa assistansen.

Målet med för verksamheten är att människor med funktionsnedsättningar ska kunna leva ett så gott och fritt liv som möjligt. Vi anser att den enskilde i största möjliga utsträckning ska ges inflytande och medbestämmande över de insatser som ges. Den assistansberättigade ska ha möjlighet att ta aktiv del i rekryteringsarbetet av assistenter. Varje brukare ges möjlighet att styra assistansens utformning i detalj.

Vår gedigna erfarenhet från fältet har sett den vardag kunderna upplever. Vi förstår bättre än många att det inte bara handlar om assistans utan även om att höja livskvaliteten. Genom Molnet Personlig Assistans får du inte bara assistans, du får även någon som jobbar för att förgylla din vardag. Vi vet att personlig assistans inte stannar vid att bara ge assistans. Vi vet att medmänsklig värme och engagemang är grundpelare i varje möte med en annan människa”.

Vi bistår även med kompetens inom lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Tillgänglighet genomsyrar allt vi gör. Vi arbetar effektivt och med hög närvaro för våra kunders och anställdas trygghet.

Vi nöjer oss inte förrän vi överträffat era förväntningar!