Arbeta hos oss

Vi är ett assistansbolag i Sundsvall som vill att du ska trivas på jobbet. Vi vet att assistenter som verkligen tycker om sitt arbete gör ett bättre jobb. Vilket resulterar i att kunden trivs. Vi söker därför personer med erfarenhet, kompetens och hjärtat på rätt ställe som vill vara med och underlätta för en annan människas vardag.

Viktigaste resurs

Molnet assistans främsta resurs är ni som är anställda i administrationen och ni som assistenter.

Som personlig assistent har du en viktig roll för kunden för att få denne att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det innebär att du som assistent måste vara lyhörd och ha förmåga att samspela med den funktionshindrade, dennes anhöriga, arbetskamrater, vänner och andra personer som finns runt omkring. Det innebär att du måste visa stor respekt för den funktionshindrades privatliv samtidigt som du hjälper denne i hans eller hennes vardag.

Som anställd hos Molnet Personlig Assisistans AB får du:

Bra löner – En assistent har ett viktigt och krävande arbete och förtjänar en bra månadslön.

Semester – Vi har förstått vikten av att få ”ladda batterierna”. Vi på Molnet Assistans följer KFOs bestämmelser gällande semesterdagar.

Utbildningar – Löpande vidareutbildningar för assistenterna tror vi är en av vägarna till ett roligare arbetsliv och en bättre assistans.

Friskvårdsbidrag – Vi är måna om att våra assistenter ska må bra. Alla fastanställda hos Molnet Assistans får friskvårdsbidrag varje år.

Kollektivavtal – Hos Molnet Assistans har du det bästa kollektivavtalet i branschen. Det skapar en trygghet och ger dig som anställd en säkerhet utöver det vanliga.

Gemenskap – Vi har löpande evenemang och resor där vi bjuder in alla assistenter för kunskapsutbyte och skoj.

AiAi – Schema & tidrapporter

Du som anställd hos oss är väldigt värdefull. Vi vill att du ska trivas. Genom att bland annat underlätta arbetet för dig hoppas vi kunna uppnå det. Vi har därför tidsystemet AiAi för att göra ditt arbete smidigare. Systemet är godkänt av Försäkringskassan för e-signering av tidrapporter vilket underlättar administrationen markant. För dig som anställd innebär det att du:

  • smidigt rapporterar in dina timmar genom digital signering
  • har full insyn i ditt arbete och får rätt lön utbetald
  • har tillgång till scheman var du än befinner dig för kontroll, signering och schemaändringar.

Med andra ord, ett tryggt system som underlättar ditt arbete.

Jobba hos oss

Skicka oss ett mail med följande uppgifter om du skulle vilja arbeta som personlig assistent hos Molnet Assistans.

  • Namn och kontaktuppgifter
  • Födelseår
  • CV/personligt brev