Bli kund

Att välja ett privat assistansföretag kostar inget extra och ger dig stora möjligheter att påverka din situation. Att bli kund hos Molnet Assistans är dessutom väldigt enkelt och när du är kund hos oss är det alltid du som har det första och sista ordet gällande din assistans.

1. Den första kontakten

Ring oss på telefonnummer 010-161 90 00 eller mejla oss på info@molnetassistans.se så bestämmer vi en tid för ett första möte. Antingen träffas vi hos dig, hos oss, eller på någon annan plats som passar dig bättre. Självklart är mötet förutsättningslöst och kostnadsfritt. Vårt samtal är naturligtvis belagt med tystnadsplikt.

2. Vårt förslag till dig

Efter vårt första möte presenterar vi ett förslag på hur din assistans kan bli bättre. Vi belyser olika möjligheter utifrån vår kunskap och baserat på dina önskemål.

3. Ditt klartecken

När du bestämt dig för Molnet Assistans och fått en egen kontaktperson börjar vårt arbete. Vi kommer överens om ett startdatum och hjälper dig med eventuella rekryteringar, ansökan till kommun eller Försäkringskassan samt i kontakten med dessa. Tillsammans utformar vi din assistans utifrån dina önskemål.